Cerdanyola tanca una nova exitosa edició del Tast de cuina
A falta de saber les xifres de participació, els organitzadors es troben molt satisfets, segons han explicat en declaracions al TOT Cerdanyola al dia
La setena edició del Tast de Cuina que s'ha dut a terme entre divendres 26 de setembre al vespre i diumenge 28 de setembre ha comptat amb la participació de 20 restaurants de la ciutat i amb diverses actuacions musicals i tallers per a tota la família. Moltíssimes persones han passat al llarg del cap de setmana per la plaça Abat Oliba i el Passeig Cordelles per a degustar els plats que han ofert els 20 restaurants.
Valoració molt positiva
Des del Gremi d'Hostaleria i la Regidoria de Promoció Econòmica fan una valoració molt positiva. Segons confirma la regidora Cristina Padilla en declaracions al TOT explica que aquesta valoració és positiva, "malgrat no tenir xifres definitives". "Les xifres apunten que serien molt millor que l'edició anterior i que aquest tast es consolida com una demostració de cuina de la qualitat de la restauració local", diu.
A més, afegeix que "la música en directe". Padilla també apunta que "crea un ambient tranquil, familiar i festiu on tot acompanya. A més, hi hagut més espai". El bon temps ha acompanyat. La presència de plats internacionals i de dolços ha fet que li donés "un complement perfecte", comenta la regidora.
Degustació de plats servits pels establiments al VII Tast de Cuina Mediterrània. FOTO: Arnau Padilla
Referència a la comarca i a la ciutat
Tal com va dir a la roda de premsa, la regidora de Promoció Econòmica Cristina Padilla remarca ara que "el Tast de cuina s'ha convertit en un referent a la nostra ciutat i de la comarca" i que aquesta expectativa que tenien s'ha compert.
Més restaurants i més espai
Enguany, la participació dels establiments ha estat major a la de la passada edició. Un total de 20 restaurants han ofert els seus millors plats als visitants del Tast
Tal com va comentar el president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental, Antonio Castro, en roda de premsa, el Tast de cuina "és important pel Gremi. És una època molt esperada i dona inici al nostre curs".
El funcionament ha estat el mateix que en les darreres edicions, és a dir, "calia comprar els tiquets a les taquilles, per tal d'agilitzar les cues". Els preus han estat els de la passada edició: 3, 4 i 5 euros pels plats i 2 euros per les begudes.
Sense el Blues, però amb música igualment
Enguany, la setena edició del Tast de Cuina Mediterrània no ha coincidit amb el Festival Internacional de Blues, com si va passar l'any passat. Enguany, el Festival Internacional de Blues començarà el 2 d'octubre.
El motiu que enguany no hagi coincidit ha estat "per un tema d'infraestructura, tipus d'esdeveniment i amplaçament de dates", explica la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla. La regidora afegeix que a més, "nosaltres voliem innovar i nosaltres no podem traslladar el tast a una zona de sorra com el Parc Xarau perquè no es contempla en un lloc que hi ha restauració".
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.
Veure Comentaris