Marina, companya de Maria, cerdanyolenc de 23 anys detingut

Política

El CDR denuncia la "detenció arbitrària" de Mario, cerdanyolenc de 23 anys

Mario va ser detingut el 16 d'octubre durant les protestes a Barcelona contra la sentència del procés

Cada setmana, el CDR de Cerdanyola convoca una concentració davant l'Ajuntament de Cerdanyola per demanar la llibertat dels presos polítics. Aquest 7 de novembre, els concentrats van afegir a les seves demandes el cas de Mario, un cerdanyolenc de 23 anys que va ser detingut el 16 de d'octubre durant les protestes a Barcelona contra la sentència del procés.

Marina, companya de Mario, es va dirigir a les desenes de concentrats que van respondre a la convocatòria del CDR, i va denunciar la injustícia del cas i va demanar que se'n faci difusió. Segons va explicar Marina, el seu company es troba en presó preventiva des que el passat 16 d'octubre va ser detingut a Barcelona durant les protestes contra la sentència del procés. "Mario és un castigat i una víctima més de la repressió de l'Estat", va dir, insistint en què es tracta d'una "detenció arbitrària".

Marina va narrar com es va produir la detenció: "Es trobava tornant a casa amb la seva companya després d'una manifestació i agents de la secreta van aturar el cotxe de forma arbitrària". Després d'aturar el vehicle, la detenció. "En la segona vista han rebutjat el recurs i en Mario seguirà en presó provisional", va explicar Marina, qui va exclamar que "la presó preventiva està dissenyada per a altres coses, no per a un jove de 23 anys que va a una manifestació".

 

 

Durant la concentració, membres del CDR i del grup de suport Llibertat Mario van vendre txapes i material per mostrar el suport al detingut i van recollir cartes per envisar-les al jove cerdanyolenc, qui es troba a la presó de Quatre Camins. Els manifestants també van escriure missatges d'ànim en dues cartulines penjades a la plaça: una pel Mario i l'altra per l'Edu Garzón, el cerdanyolenc detingut en la Operació Judes que es troba a la presó a Madrid.

 

 

Veure Comentaris