David González és el nou primer secretari de la Joventut Socialista de Cerdanyola

 

 

 

 

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Cerdanyola del Vallès ja té nou primer secretari. El cerdanyolenc i politòleg de 23 anys, David González, va ser escollit, el 12 de juliol, pels membres de la JSC per liderar el projecte de les joventuts del Partit Socialista.

 

González, vinculat a la JSC i al PSC des de fa sis anys, centrarà part de la seva feina com a primer secretari en què la JSC "torni a ser un referent de la joventut a Cerdanyola". En aquest sentit, senyala que han d'aconseguir "que el jovent s'identifiqui amb l'agrupació a partir de, per exemple, campanyes en instituts i accions solidàries". A més, David González es marca dos objectius més com a funcions bàsiques a complir: contribuir al creixement del partit i tornar a ser rebels. En aquest sentit, González destaca que "els projectes més ambiciosos han de venir de la joventut".

 

El ja primer secretari de la JSC ha format un equip de cinc persones que també dona el seu suport explícit a la candidatura de Carlos Cordón com a alcaldable del PSC en les Eleccions Municipals de 2019. Des de la nova direcció s'han marcat com a objectiu ajudar que Cordón sigui el pròxim alcalde de Cerdanyola: "creiem que és el millor que podria passar", destaca González.

 

Quant a les responsabilitats que González assumeix a partir d'ara, assegura que les rep "amb moltes ganes" de recuperar l'esperit de "lluita històrica" de la JSC.