Regidors i membres del PSC a la seva seu. FOTO: Mónica García

Política

El PSC fa un balanç positiu dels sis primers mesos de govern

El PSC ha fet balanç del primer mig any governant a Cerdanyola

El Partit Socialista dona per aprovats els seus primers sis mesos al govern de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. El PSC cerdanyolenc fa un balanç positiu de la seva tornada al consistori posant el focus en el pla de xoc en l'espai públic, el desbloqueig de qüestions com la construcció del tanatori, el contacte de proximitat amb la ciutadania i la millora de les relacions amb la UAB, entre altres temes.

El portaveu del PSC, David González, va explicar en roda de premsa, l'11 de desembre, que des del partit es mostren satisfets i satisfetes per la feina feta durant els primers sis mesos al govern municipal. "El 26 de maig ens vam presentar amb la intenció de guanyar les eleccions i recuperar Cerdanyola perquè les coses tornessin a funcionar", va assegurar.

González va indicar que les seves polítiques estan motivades per tres raons. Per una banda, va destacar que el projecte polític del PSC es basa en el programa electoral amb el qual van guanyar les eleccions. En segon lloc, el portaveu socialista va assenyalar han governat basant-se en l'acord programàtic inicial amb En Comú Podem: "Els hi agraïm la col·laboració durant aquests primers sis mesos". A més, va explicar que tota la seva gestió s'ha fet "amb una millora continuada a través del contacte directe amb la ciutadania.



Objectius complerts

David González va destacar que el PSC ha vist complert l'objectiu "d'ubicar a tots els veïns i veïnes al centre de les polítiques" afegint que aquest objectiu "no es va complir en el mandat anterior". En aquest sentit, el portaveu socialista va assenyalar diverses mesures que han portat a terme durant el primer mig any governant a la ciutat.

"Poc temps després d'entrar a l'Ajuntament vam iniciar un pla de xoc en l'espai públic", va dir González, afirmant que el PSC sempre ha defensat "un espai públic digne, sanejat i net". Per una altra banda, els socialistes donen especial importància a haver iniciat al projecte 'Cerdanyola ciutat del coneixement'. González va posar el focus en l'aprofitament de les oportunitats i la millora de les relacions amb actors com la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Parc Tecnològic del Vallès (PTV) o el Sincrotró d'Alba. En el mateix àmbit, el PSC també celebra la definició del futur del Centre Direccional.

Fent referència a les inversions, els socialistes es congratulen pel desbloqueig de temes com el tanatori o la Zona Esportiva del Riu Sec. Altres accions que el PSC valora positivament són la recuperació de Ca n'Altimira, la remodelació de la Carretera de Barcelona o la "inversió de 5 milions d'euros per arreglar carrers, asfaltat i dignificar els barris".

"Considerem haver recuperat la normalitat política quant a la gestió pública", va dir David González, qui va reconèixer que l'aprovació inicial dels pressupostos significa "un pas important". Sobre el rol de la resta de partits, el PSC assegura haver trobat voluntat de treball en benefici de la ciutat davant En Comú Podem i Junts per Cerdanyola. "Ens agradaria fer una crida a la responsabilitat de tots i totes perquè Cerdanyola funcioni millor. No tots els partits han treballat amb una voluntat constructiva", va afirmar el portaveu socialista.

 

Veure Comentaris