David González durant la jornada electoral. FOTO: @DGChanca

Política

El tinent d'alcalde David González serà diputat al Parlament amb el PSC

El cerdanyolenc serà el primer diputat cerdanyolenc dels socialistes

El segon tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, David González, serà diputat al Parlament de Catalunya amb el PSC. González assoleix la fita de ser el primer diputat cerdanyolenc dels socialistes.

"Estic molt content. És un honor poder representar la ciutat al Parlament", explica David González al TOT. El cerdanyolenc és l'actual portaveu del Govern de la ciutat i té les atribucions de Bon Govern i Qualitat Democràtica, Universitat i Ciutat del Coneixement, Relacions amb l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, Joventut i Infància.

Ocupant la posició número 21 de la llista del PSC per Barcelona, González accedirà a l'escó parlamentari sense estar obligat a deixar les seves funcions a l'Ajuntament de Cerdanyola. El regidor assegura seguir amb ganes de treballar per la ciutat, però indica que la decisió final de si ha de continuar o no al consistori serà de l'alcalde.

Més info: El PSC guanya les eleccions del 14-F a Cerdanyola

David González

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Veure Comentaris