La regidora, Contxi Haro, amb representats del Gremi d'Hostaleria

GASTRONOMIA

Arrenca el Tast de Cuina Mediterrània a Cerdanyola

Agafarà el relleu de l'antiga "Mostra de Cuina" i serà més nocturn i amb participació de més establiments, el 29 i 30 de setembre i l'1 d'octubre

Hi haurà diferents propostes de 13 restaurants | Artur Ribera

 

 

 

Les nits de divendres 29 i dissabte 30 de setembre, a més del migdia del diumenge 1 d'octubre, s'instal·larà a la plaça de l'Abat Oliba el "1r Tast de Cuina Mediterrània de Cerdanyola". Les degustacions, elaborades per 13 restaurants de la ciutat, seran obertes a tots els cerdanyolencs i tindran un cost d'entre 3 € i 4 €.

 

 

Degustació i música a la plaça de l'Abat Oliba

 

A més, la coincidència en dates amb el Festival Internacional de Blues, farà possible que durant la nit del dissabte el Tast de Cuina compti amb música en directe amb l'actuació de Bone Jam y The Dry River Stompers, a les 20h. Durant el vermut del diumenge la música serà de The Kissing Bandit y Wax & Boogie Rhythm Combo, a partir de les 12h.

 

Segons la regidora de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Cerdanyola, Contxi Haro, "una nova empenta que suposarà a l'hostaleria de la ciutat poder apropar-se i compartir les seves propostes". Un espai per, com ha recordat Antonio Castro, president del Gremi d'Hostaleria a Cerdanyola, "una oportunitat pels establiments de fer receptes noves i atrevides i una ocasió, pels ciutadans, de provar diferents plats i gaudir de la nostra dieta mediterrània, tan important per la salut".

 

Restauradors participants el divendres i dissabte: Abetos, Alaska, Al Tapeo, Ca l'Enric, Cal Pepito, Cap i Cua, Cinamon, El Racó, Malagrapa, Oddvar, Tartat Tartar, Viejo Roble i Santa Mònica. Els bars que oferiran el vermut diumenge són Ca l'Enric, Cal Pinxo, El Solidari, La Guindilla, Tempo DiVino i Antiga Teteria. Tast de vins a càrrec de Viman.

Veure Comentaris