Tir lliure en el partit entre el CBF Cerdanyola i el Mutilbasket. Foto: Enric GT

Esports

El CBF Cerdanyola cau contra un rival directe per la permanència a Lliga Femenina 2

Les de Pili Bilbao van perdre contra el Mutilbasket de Pamplona a Guiera per 50 a 58

El CBF Cerdanyola va caure contra un rival directe per la permanència a Lliga Femenina 2. Les de Pili Bilbao van perdre contra el Mutilbasket de Pamplona a Guiera per 50 a 58 en el partit corresponent a la 14a jornada de competició, la primera de la segona volta del campionat.

1r Quart: Inici complicat

Les locals van veure com les navarreses començaven millor l'encontre, ja que el Cerdanyola patia un parcial de 0-8 als primers minuts. El primer temps va continuar amb els dos conjunts poc encertats de cara a cistella, però amb els bons minuts de Josefina Torruella, la nova incorporació verda. El primer quart finalitzava amb les visitants 5 punts per sobre en l'electrònic (5-10).

2n Quart: Reacció verda

El Cerdanyola va sortir amb una altra intensitat al segon quart, amb molt més encert en el llançament. Les bones accions defensives i els dos triples consecutius de Iona Garcia i Eva Almasque posaven per davant a les locals per primera vegada en el matx (25-24).

3r Quart: Parcial per oblidar

Les de Pili Bilbao van anotar només 4 punts en tot el tercer quart errant tant llançaments de triples com tirs propers a la cistella. Les navarreses van saber aprofitar-ho i van escapar-se en el marcador amb 10 punts de diferència, gràcies a les captures dels rebots ofensius i a les jugades pràctiques en atac (29-39).

Últim Quart: Bogeria amb un desenllaç amarg

Les verdes van sortir a totes conscients que necessitaven la seva millor versió. En un primer moment, les defenses agressives i els triples feien entreveure un inici de remuntada local. De fet, el Cerdanyola va arribar a ficar-se a només 1 punt de les seves rivals, però el Mutilbasket ha reaccionat amb un triple i una cistella i ha ensorrat els ànims de remuntada de les cerdanyolenques. Finalment, la diferència de 8 punts en contra ha fet que les de Pili Bilbao també perdin l'average amb les navarreses, ja que les vallesanes es van imposar a Pamplona per 5 punts de diferència.

Pròxim encontre

Tot i la dolorosa desfeta, el CBF Cerdanyola continua en l'onzè lloc de la classificació, l'última posició que marca la permanència a la categoria. Tanmateix, el següent partit no és l'ideal per sumar la victòria, ja que les de Pili Bilbao visitaran dissabte 21 de gener a les 20 h la pista de les líders de la Lliga Femenina 2, el NBF Castelló.