El Cerdanyola FC celebra la classificació pels vuitens de final de la Copa Catalunya. FOTO: Cerdanyola FC

Copa Catalunya de Futbol Sala

El Cerdanyola FC a un pas de la Final 4 de la Copa Catalunya de Futbol Sala

Els verds van derrotar al Natació Sabadell per 7 a 8 i somien en tornar a fer història

El dijous passat, el Cerdanyola FC de futbol sala va derrotar al Natació Sabadell per 7 a 8 en els vuitens de final de la Copa Catalunya. Els verds van començar perdent amb dos gols en els primers minuts, però quan faltaven segons per a arribar al descans un gol de Sergi Amores donava aire a l'equip dirigit per Santi Lara.

A la represa, el Cerdanyola va ser una apiconadora. En deu minuts els vallesans van marcar sis gols més, passant del 2 a 1 en contra al 2 a 7 favor. Un gol en pròpia porta del Cerdanyola retallava distàncies pel Natació Sabadell, però a tres minuts del final Bernat Batllori marcava el vuitè gol que semblava sentenciar el partit. L'exhibició verda de la segona meitat va quedar diluïda en el tram final, en què els locals van fer quatre gols en només deu minuts, deixant el marcador final en un ajustat el 7 a 8.

A un pas de tornar a fer història

Amb la victòria a la pista del Natació Sabadell, el Cerdanyola es classifica un any més pels quarts de final de la Copa Cataluna on s'enfrontaran amb el Futsal Mataró al Pavelló de Guiera. Els de Santi Lara, que estan realitzant una magnífica temporada, volen repetir la proesa de l'any passat, arribant a la Final a 4 de la Copa Catalunya.