cigrons

Receptes

Cigronets menuts estofats amb tallarines de sípia i carxofes

Recepta del Ristol de Viladecavalls amb un dels productes de la nostra comarca

La recepta del Ristol de Viladecavalls

 

  1. Cocció del cigronets: deixarem en remull durant 12 hores els cigronets amb aigua
  2. Courem els cigronets amb una fulla de llorer, una ceba, i mig cap d'alls, amb aigua mineral calenta..
  3. Netejarem la sípia. Separarem la melsa i aprofitarem la tinta
  4. Tallar la sípia a fines làmines en forma de tallarines
  5. Pelar les carxofes deixant només els cors nets. Tallar-los en fines làmines i fregir-los en abundant oli
  6. Afegim el romesco amb els cigronets, la melsa i la tinta durant 5 minuts.
  7. Posarem sal i pebre
  8. Saltegem les tallarines de sípia amb una mica d'all i julivert 
  9. Posarem els cigronets estofats en un plat soper amb les xips de carxofes i afegirem les tallarines de sípia saltejades per sobre
  10. Decorem a la nostra manera
  11. Es pot acompanyar amb una mica d'all-i-oli.
Veure Comentaris