Cronopios porta el reggaeton en català a la Festa de la tardor

Actuaran a l'envelat de la plaça Sant Ramon la nit del 6 de novembre

El grup de música cerdanyolenc Cronopios ha publicat nou single i el presentaran el directe a Cerdanyola del Vallès durant la Festa de tardor i Festa Major de Sant Martí. Actuaran a l'envelat de la plaça Sant Ramon el dissabte 6 de novembre a partir de les  22.30 h.

Més info: PROGRAMACIÓ: Festa Major de Sant Martí 2021

Avançament del seu nou disc

El segon disc de Cronopios està esperant el 2022 sota el títol 'Una Jungla de Farsants'. "Un treball conceptual ambientat en una ciutat", expliquen des de la banda cerdanyolenca, afegint que "les diferents cançons que el composen expliquen un relat concret en un racó d'aquest univers distòpic (però ben realista i actual), on finalment, d'alguna manera o altre, sempre s'hi acaba destapant una "farsa", sempre comptant amb la ironia".
 
'Línia 2' (o 'L2') és el primer senzill, estrenat el passat mes de setembre, amb el qual fan un pas més en la repsentació dels gèneres urbans en català. En aquest cas, l'essència del reggaeton acompanya un relat en primera persona en una línia de metro. "Ens posem dins la ment d'una noia normal i corrent que escolta reggaeton durant els trajectes del metro i s'imagina a ella mateixa acabant sent un dia una estrella del reggaeton", expliquen. 
 
El videoclip (escrit per Cronopios i protagonitzat per la reconeguda actriu Elisabet Casanovas) va per una altra banda narrativament, però culmina amb la mateixa idea amb la qual acaba la cançó. Té dues influències cinematogràfiques reconegudes com són Good Will Hunting (El indomable Will Hunting, en castellà) i The Shutter Island, així com múltiples referències.

Una Jungla de Farsants serà el tercer treball discogràfic de Cronopios. Es van estrenar l'any 2018 amb La Sonora Creació. Dos anys i 40 concerts després, presenten La Perla Negra, el seu segon EP. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.