'L'home que perseguia la veritat' visitarà la Biblioteca Central

L'escriptor Isidre Grau presentarà el seu llibre dimecres 13 de març a les 19 h

Isidre grau
L'escriptor de 'l'Home que perseguia la veritat', Isidre Grau   | CEDIDA

 

L'autor Isidre Grau presentarà el seu llibre 'L'home que perseguia la veritat' el dimecres 13 de març, a les 19 h, a la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès. En l'acte intervindrà l'escriptor sabadellenc de 'Jo, el desconegut', Antoni Dalmases.

 

 

Isidre Grau i Antoni (Sabadell, 1945) és de formació enginyer químic però, és professor de català. Durant quinze anys ha impartit tècniques de novel·la i de conte a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. És autor de 15 novel·les entre les quals destaquen la pentalogia d'Els colors de l'aigua' (Premi Sant Jordi 1985), 'Els amants volàtils' i 'La ciutat dels solitaris'. També ha publicat contes breus a la revista Núvol

 

 

L'obra

 

 

Amb 90 anys, la vida tranquil·la de l'Andreu Novell es trasbalsa quan els mitjans parlen del centenari d'Eduard Vilamateu. L'Andreu, antic xòfer i home de confiança d'una finca de Castell d'Aro, es preocupa que el tornin a culpar d'una mort d'enguany que ell sap que no va cometre. L'home, obsessionat per aclarir els fets, contactarà amb la família Vilamateu per trobar la veritat. Finalment, accedirà a unes revelacions que li donaran la raó però, s'haurà d'enfrontar a realitats incòmodes i veurà la seva pròpia existència amb ulls nous. 

 

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?