La literatura i el confinament s'uneixen en una nova exposició de Vespres Literaris

L’exposició col·lectiva "En el sentit més ampli" es presenta a la Sala Elisa Arimay com un homenatge a l’artista Mar Arza

Vespres Literaris presenta l'exposició col·lectiva "En el sentit més ampli" a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central, un homenatge a l’artista Mar Arza en un encreuament de literatura i art resultat del confinament. La mostra es podrà visitar fins al 30 de juny. 

L'obra de Mar Arza, va portar al club de lectura a “reflexionar i crear en la primavera del confinament unes lectures transversals del temps present, el pandèmic”, i van convertir les seves reflexions en diferents obres ara presentades en 26 fotomuntatges. La lletra, la paraula, el contingut i la tipografia del treball de l'autora sempre tenen un objectiu escultòric, buscant nous significats.

 

Més que alguna obra concreta, des de Vespres Literaris destaquen "la importància d’una creació col·lectiva en un moment on precisament estàvem aïllats i separats els uns dels altres. I és que de cop, durant el confinament, la paraula escrita tornava a ser una finestra a altres mons, connectant-nos amb nosaltres mateixos i amb els altres".