VÍDEO: El músic Hossam Ramzy protagonitza un espectacle de dansa oriental

La Casa de Andalucía porta un espectacle de dansa oriental el 27 de novembre construït en base a la música del percussionista Hossam Ramzy

La Casa de Andalucía presenta un espectacle de dansa oriental en tribut a Hossam Ramzy o “Immortal Egypt”, un músic percussionista egipci conegut internacionalment per la seva música elaborada, elegant, plena de ritme i per la seva tècnica amb la 'tabla', un instrument de percussió àrab. Es representarà el 27 de novembre a les 19 h a l'Ateneu.


"El seu treball amb la música i la dansa oriental ha estat únic i sens dubte etern als cors dels amants de la bona música". Així defineixen des de la Casa de Andalucía l'impacte de la música de Hossam Ramzy. En la seva trajectòria va gravar 69 àlbums amb més de 200 mil còpies venudes. A més, va actuar al mateix escenari amb artistes reconeguts com Led Zepellin, Chick Corea, Luciano Pavarotti, Shakira, Rafa El Tachuela, José Luis Montón, Rolling Stones, Ricky Martin, entre altres.

Espectacle de dansa oriental

En l'espectacle en honor del percussionista, es representaran 15 peces coreogràfiques interpretades per 15 ballarines i un repertori variat de clàssic i folklore àrab, amb fusions de flamenc, rock i samba. Les coreografies han estat elaborades per la productora i coreògrafa Chris Ribeiro, directora de l'escola de dansa oriental de la Casa de Andalucía de Cerdanyola. 

Ja està disponible la compra d'entrades anticipades a 5 €, trucant al telèfon 630 88 87 87

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.