ERC presenta un seguit de propostes a la 'Taula per a la reconstrucció' de Cerdanyola

La taula està formada per representants polítics, socials i econòmics de la ciutat

Aquest dimarts 12 de maig es va celebrar la primera sessió de la 'Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola del Vallès', que incorpora representants polítics, socials i econòmics de la ciutat. Després de celebrar-se aquesta primera trobada telemàtica, el grup municipal d'Esquerra Republicana ha fet públiques les propostes que han fet en aquesta taula de treball. 

Més info: Es posa en marxa la "Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola del Vallès"

"A la reunió de constitució d'aquesta mateixa tarda, el grup municipal d’ERC ha compartit un document amb objectius i propostes operatives per tal que siguin estudiades, debatudes i si es considera oportú, formin part de les actuacions que es derivin del pla d’actuació", expliquen des d'ERC. La formació creu que cal ser "eficient i àgil en les reunions de la taula per iniciar el més aviat possible, en cadascuna de les fases, l’activació social i econòmica de la ciutat".

Les propostes es divideixen en els àmbits d'Atenció ciutadana; Mobilitat; Comerç, restauració i teixit empresarial; Educació; Esports; Institucional; Serveis socials; Seguretat ciutadana i protecció civil; Pressupost i Ocupació i treball. 

Pots consultar aquí el document amb totes les propostes d'ERC.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.