ERC demana coordinació de les administracions per resoldre els problemes amb amiant i els abocadors

El candidat d'Esquerra Republicana al Vallès Occidental pel 14F, Juli Fernández, va visitar Cerdanyola

El candidat d'Esquerra Republicana al Vallès Occidental pel 14F, Juli Fernández, va visitar Cerdanyola del Vallès i va destacar la necessitat de treballar per resoldre els problemes mediambientals a la ciutat. Fernández va estar acompanyat de la portaveu d'ERC a Cerdanyola i candidata suplent el 14F,  Helena Solà, qui ha estat designada per la FMC a la Comissió per a l’eradicació de l’amiant a Catalunya.

ERC destaca els dos principals problemes mediambientals que té Cerdanyola: la presència d’amiant provinent de la històrica fàbrica de fibrociment Uralita i "els abocadors de tota mena, controlats o no, que es van mantenir actius a la nostra ciutat fins fa ben poc han deixar una herència tòxica difícil de gestionar". 

"La Secció Local i el Grup Municipal d’ERC s’han significat reiteradament en la lluita contra els abocadors i per la retirada de les restes d’amiant que periòdicament afloren a Cerdanyola, incloent espais especialment sensibles com les escoles o espais públics", destaquen des de la formació, afegint que "la visita ha servit per constatar, un cop més, que les administracions públiques hauran de treballar coordinadament per resoldre uns problemes ambientals que són prioritaris per a la nostra ciutat".
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.