ERC sol·licita que es convoqui de nou la taula de reactivació social i econòmica

Els resultats de la primera convocatòria de la taula es van presentar al mes de maig

El grup municipal d'Esquerra Republicana (ERC) ha demanat al govern de Cerdanyola del Vallès que torni a convocar la taula per a la reactivació social i econòmica per tal de "valorar les mesures preses fins ara i proposar nous ajuts als col·lectius afectats per l'agreujament de la crisi".

Des d'ERC recorden que quan es van presentar les conclusions de la Taula -que va presentar 109 mesures consensuades - el passat 26 de maig, van demanar una eina per fer seguiment del compliment de les mesures i que la Taula es convoqués periòdicament. "Han passat 5 mesos i el PSC ni ha convocat la taula per a fer el seguiment, ni ha implementat cap eina per avaluar el compliment de les mesures", asseguren des d'Esquerra.

Remarcant l'agreujament actual dels efectes de la crisi de la Covid-19, ERC entén que es necessita "una reacció urgent del Govern Municipal per ajudar els sectors més afectats com la restauració" i que és el moment "d'actuar amb fermesa i urgència des de l'ajuntament per ajudar a tots els establiments afectats". Així, demanen que es torni a convocar la taula formada per actors de diferents sectors socials i econòmics. ERC recorda que van fer un "sí crític" als ajuts a famílies, autònoms i empreses perquè els consideraven insuficients i amb massa burocràcia. Ara, asseguren que "malauradament" les seves consideracions s'han complert.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.