Junts per Cerdanyola planteja 17 propostes a la Taula de reconstrucció social i econòmica

Aquesta setmana s'ha posat en marxa la taula de treball amb agents polítics, socials i econòmics

El grup municipal de Junts per Cerdanyola ha fet públiques les seves propostes fetes a la Taula de reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola del Vallès. La taula està formada per representants de l'àmbit polític, social i econòmica de la ciutat, a més de tècnics de l'Ajuntament. 

"Les accions que es proposen i es volen debatre a les Taules de Reconstrucció Social i Econòmica de la nostra ciutat han d’anar encaminades a afavorir directament la ciutadania que s’ha vist perjudicada per la crisi sanitària, un fet sobrevingut que des de l’Ajuntament hem de suavitzar tant com sigui possible", destaquen des de Junts. 

La formació assenyala que cal "ajudar tothom en la mesura que ho necessiti per no quedar enrere, evitar situacions irreversibles i garantir que en el menor temps possible ciutadans, comerços, bars i restaurants, autònoms i empreses pugui tornar com a mínim a la situació en què ens trobàvem el 13 de març". A més, asseguren que donen suport a les mesures presentades pel govern del PSC en el document incial de treball.

Junts proposa altres mesures com sol·licitar a l’AMB la suspensió immediata de l’emissió de rebuts del tribut metropolità; la suspensió de taxes de cementiri a persones afectades econòmicament per l’estat d’alarma; la prohibició dels desnonaments; l'ampliació de terrasses de bars i restaurants i alaborar un pla de suport econòmic a clubs i entitats esportives, entre altres mesures.

En total n'han presentat 17 que es poden consultar en aquest enllaç. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.