Junts per Cerdanyola nomena els membres de la seva executiva

Àngels Guimerà serà la presidenta de la junta permanent de Junts per Cerdanyola

 

junts
Lacasa, Sánchez, Guimerà i González a la seu de Junts per Cerdanyola | Mónica García

 

 

Junts per Cerdanyola ha formalitzat la formació de la junta que dirigirà l'activitat del grup municipal. Aquest 26 de juliol, els membres de Junts han anunciat que Àngels Guimerà serà la presidenta de la junta permanent, que es completarà amb vuit membres més distribuïts en diferents àmbits d'actuació.

 

  

"Passat el cicle electoral, hem decidit crear l'executiva", ha explicat el regidor de Junts a l'Ajuntament de Cerdanyola, Joan Sánchez. El candidat de Junts en les passades eleccions ha recordat que "Junts no és cap partit polític" destacant que no han de retre comptes a cap partit. Sánchez també ha defensat el nomenament d'Àngels Guimerà com a presidenta de la junta permanent: "És una persona amb molt de talent i un valor que hem de saber aprofitar".

 

 

 

Per la seva banda, Guimerà ha definit els dos objectius de la recentment creada junta de Junts per Cerdanyola: Primer, es plantegen ser un "suport pel grup municipal" i, en segon lloc, "que Cerdanyola entengui que estem a la seva disposició". L'equip de Junts destaca que volem "seguir creixent" i arribar a més gent. A banda de la junta, l'organització mantindrà el Consell, que està format pels membres de l'executiva i per les persones que s'han adherit al projecte.

 

 

Així, la junta permanent de Junts es completa amb Miquel Soler com a secretari de l'organització, Alberto Lacasa com a secretari de comunicació i Joan Sánchez com a portaveu del grup municipal. A més, Junts ha creat cinc secretaries sectorials. Josep Grau s'ocuparà d'Estratègia i Planificació; Guillem Ortega de Cultura i Patrimoni; Alfons Escoda de Territori i Sostenibilitat; Esther González de Ciutadania i Cohesió social i Marc Costa de Promoció Econòmica.

 

 

Preguntat pels interessos de Junts en entrar en un pacte de govern amb el PSC, Joan Sánchez, va assegurar que el seu objectiu "no és entrar en un govern", sinó "aconseguir que els temes importants tirin endavant". Sánchez va recordar que un dels seus lemes de la campanya electoral era "no bloquejar" el consistori, i va deixar la porta oberta a veure què passa quan el govern presenti l'aprovació dels pressupostos municipals.