El PP de Cerdanyola proposa una reducció de taxes i bonificacions per reactivar l'economia

El PP ha presentat un document amb 10 mesures fiscals

El grup municipal del Partit Popular a Cerdanyola del Vallès ha fet públic un comunicat en el qual presenta deu propostes per reactivar l'economia local. El PP assegura que considera correctes les primeres propostes del govern del PSC, però consideren que cal aplicar més mesures en l'àmbit fiscal relacionades amb l'activitat comercial i empresarial que s'ha vist afectada per la crisi de la Covid-19. 

Entre les propostes del PP, destaquen la reducció al 50% de les taxes de recollida de residus, d'ocupació de l'espai públic de terrasses de bars i restaurants, de la taxa de paradistes dels mercats municipals i de la utilització de l'espai públic pel mercadal dels divendres. Entre altres mesures destinades a comerços, autònoms i PIMES tambñe destaca la bonificació del 90% de la quota de l'IAE de les empreses que s'han vist obligades a tancar per la crisi de la Covid-19. Quant a l'àmbit familiar, el PP proposta, entre altres mesures, la bonificació de l'IBI dels immobles de famílies que hagin patit pèrdua de llocs de feina o ERTOs.

En aquets enllaç pots consultar el document amb totes les mesures presentades pel PP de Cerdanyola.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.