El Congrés aprova prorrogar l'estat d'alarma fins a finals de maig

El Congrés aprova la pròrroga de l’estat d’alarma fins al 24 de maig

El Congrés ha aprovat aquest dimecres la quarta pròrroga de l’estat d’alarma fins al 24 de maig. Ho ha fet amb una majoria més ajustada que en les anteriors votacions, amb el suport de la coalició de govern (PSOE i Unides Podem), Cs, PNB, Més País i grups com Coalició Canària, Teruel Existe o Nova Canària. El PP finalment s’ha abstingut enmig de crítiques creuades entre el líder dels populars, Pablo Casado, i el president, Pedro Sánchez. També ho han fet altres formacions com EH Bildu o el BNG. Vox, ERC, JxCat i la CUP hi han votat en contra. La mesura ha comptat amb 178 suports, 75 vots contraris i 97 abstencions.

La sessió ha començat a les deu del matí amb un únic punt a l’ordre del dia: la pròrroga de l’estat d’alarma. I ho ha fet igual que a les darreres sessions: amb un hemicicle pràcticament buit i amb imatges de diversos diputats amb guants i mascaretes. Més de 300 parlamentaris havien demanat el vot telemàtic.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el que passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT Cerdanyola per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Cerdanyola i sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 683 470 289 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada dijous als carrers de Cerdanyola en format paper