Arriba la 2a edició dels Premis Ade Vallès

Els Premis reconeixen la creativitat, la constància i l'emprenedoria d'empresàries, directives i dones professionals del Vallès

L'Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès (Ade Vallès) celebrarà la gala de la 2a edició dels Premis Ade Vallès el proper divendres 29 de novembre a la Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallès.

Els Premis es van crear l'any 2018 amb l'objectiu de reconèixer la creativitat, la constància i l'emprenedoria de les dones directives, empresàries i professionals de la comarca del Vallès Occidental. D'acord amb Ade Vallès, la voluntat dels Premis és posar el focus en el talent femení dins l'àmbit econòmic i premiar les contribucions des del món laboral, directiu o empresarial per arribar a una societat més igualitària.

Enguany la gala serà conduïda per la periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Xantal Llavina, que ha estat galardonada amb el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC 2019 en la 24a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. El sopar compta amb inscripcions obertes, i serà amenitzat pel grup de veus femenines Decibelles. Al l'edició passada s'hi van congregar més de 150 persones.

Els premis

Els Premis otorguen 5 guardons: els Premis a la Constància, l'Emprenedoria i la Creativitat ie ls Premis Honorífics. Aquests últims s'otorguen a una dona amb una distingida carrera professional i a un home "amb valors".

 

Enguany, els nominats als premis honorífics són Isabel Perea -Directiva i sòcia de Grant Thornton- i José María Torres -President Executiu del Grup Numintec-. Per altra banda, Luisa Varela -responsable d'iInvestigació Clínica a OPKO Health- rebrà el Premi Ade Vallès a la Constància i Natalia Borovkova -fundadora i Directora General de les Escoles Infantils Happy Way-, el guardó a la Creativitat. El reconeixement a l'Emprenedoria recaurà en Arlet Oliveras, per la creació de l'aplicació PupilMe.

En la primera edició els premis honorífics van ser per la Consellera de l'Observatori Dona Empresa de la Cambra de Comerç, Anna Gener, i en l'empresari Jo​an Códol. Les empresàries vallesanes Cristina Soriano, Alejandra Martel i Sandra Arévalo van merèixer respectivament els Premis Ade Vallès a l'Emprenedoria, la Constància i la Creativitat respectivament.

L'Ajuntament de Cerdanyola hi farà acte de presència

Ade Vallès i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès es van reunir el passat dimarts 15 d'octubre i van coincidir en la importància de treballar conjuntament per promoure el talent femení i en l'apoderament de les dones. La trobada, entre l'Alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, i la Presidenta d'Ade Vallès, Mónika Blasco va servir per presentar el projecte de formació i visibilització del talent femení d'Ade Vallès.

A la reunió, Cordón ha confirmat l'assistència de l'Ajuntament de Cerdanyola als Premis Ade Vallès 2019.