Cerdanyola, reconeguda per la Federació de Municipis de Catalunya

S'ha celebrat el 40è aniversari de la Federació de Municipis de Catalunya i s'ha reconegut els municipis fundadors

En el marc del 40è aniversari de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) es va dur a terme un acte de reconeixement als municipis impulsors de la Federació al novembre de 1981, entre els quals hi ha Cerdanyola del Vallès

L’alcalde, Carlos Cordón, va assistir a la 23a Assemblea General en representació de Cerdanyola, el dissabte 13 de novembre al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. Cordón va rebre, de mans del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i de la comissió de Presidència de la FMC, el guardó de reconeixement per haver estat un dels municipis impulsors de la Federació ara fa quaranta anys. En l'assemblea, Aragonès va destacar la "capacitat transformadora immensa" del món municipal i ha defensat "treballar de bracet i enfortir l'aliança" entre Govern i municipis.

​L’alcalde Carlos Cordón va mostrar la seva satisfacció de rebre el reconeixement per l’adhesió de Cerdanyola a la FMC de manera ininterrompuda durant aquests 40 anys destacant que “sempre hem treballat, treballem i treballarem pel municipalisme i per enfortir les administracions locals, l'essència de la política”.

Els municipis reclamen més recursos

La presidenta de l’FMC, Olga Arnau, va reclamar “més recursos i eines per als ajuntaments” catalans, i va recordar que durant la pandèmia “hem demostrat que la millora política és la municipal. Hem gestionat una pandèmia sense competències, però amb molta vocació de servei”, va dir en declaracions recollides per l’ACN. "El nostre compromís amb el municipalisme s'expressa amb els 227 MEUR als pressupostos per al 2022", va assenyalar Aragonès. Per la seva banda, la presidenta de l'FMC, Olga Arnau, va reclamar "més recursos i eines" per als ajuntaments catalans. "Durant la pandèmia hem demostrat que la millora política és la municipal", va apuntar Arnau.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.