El cerdanyolenc Joaquín Gairín, nou coordinador de l'entitat universitària Retinde

El cerdanyolenc Joaquín Gairín ha estat escollit coordinador de Comissió Executiva de la Xarxa Transdisciplinària d'Investigació Educativa (Retinde)

El catedràtic de la UAB i cerdanyolenc, Joaquín Gairín, és el nou coordinador de la primera Comissió Executiva de Retinde (Xarxa Transdisciplinar d'Investigació Educativa) de cara als pròxims tres anys. L'Assemblea General va escollir el passat 5 de novembre, a més de a Gairín, a Coral Cuadrado (UCM) i a Xavier Murillo (UAM) al capdavant de la comissió.

El programa de feina de la Comissió Executiva escollida conforma tres punts d'actuació: enfortir l'estructura i funcionament de la Xarxa, millorar el coneixement de la seva activitat i reivindicar el paper de la investigació educativa per a la millora de l'educació i de la societat. 

Què és Retinde?

Retinde és una xarxa creada el 29 de juny del 2016 integrada per pràcticament totes les associacions i societats científiques en educació i xarxes de grups d'investigació d'Espanya, i algunes de països llatinoamericans. 

Entre els objectius de la Xarxa es troba contribuir a la millora de la investigació educativa, del seu impacte en la societat i del coneixement científic. També afavorir a la vinculació de la investigació amb l'acció dels i les professionals educatives. A més, es vol promoure la col·laboració entre les associacions vinculades a Retinde i  amb entitats internacionals. Es pretén també fomentar la presència de la investigació educativa a la societat i convertir-se en un interlocutor reconegut davant les administracions. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.