Torna la cinquena Ecomarxa de Cerdanyola després d'ajornar-se per la pandèmia

Es farà el pròxim 20 de juny a les 10 h sortint des del PEM Guiera

Després d'ajornar-se l'any passat per la pandèmia, torna la 5a edició de l'Ecomarxa de Cerdanyola del Vallès que se celebrarà el 20 de juny a les 10 h amb una limitació de 500 participants. A la sortida, des del PEM Guiera, hi haurà un lloguer de bastons, així com instructors titulats que ens explicaran la tècnica correcta i ens acompanyaran durant tot el recorregut.

Per participar-hi, caldrà la inscripció prèvia a través del següent enllaç. A més, com a promoció i difusió d'aquesta nova edició es farà un curs gratuït de marxa nòrdica a Cerdanyola el pròxim divendres 11 de juny a les 18 h al PEM Guiera. 

La marxa nòrdica

La marxa nòrdica està reconeguda com un dels esports més beneficiós per a la salut, ja que la funció principal de l'organisme és caminar. Incorpora uns bastons dissenyats especialment per a la impulsió, que conviden a caminar amb més velocitat tot activant quasi el 90% de la musculatura. La tècnica importa, per això és necessari aprendre amb un tècnic o instructor qualificat.

 

L’objectiu de l'Ecomarxa és fomentar una jornada de vida saludable de dos nous recorreguts (6 i 12 km) on s'uneixi el millor de l’esport amb el millor de l’alimentació. 

Aquest dia hi haurà monitors que explicaran als participants la tècnica correcta i l'acompanyaran durant la prova oferint consells de perfeccionament, amb avituallaments ecològics i informació del món saludable.

A més a més, enguany els organitzadors volen otorgar un petit premi als participants que, durant la seva marxa, recollin brossa o plàstic i un tastet 'GROUNDING' o caminar descalços.