S'estrena el documental 'L'impuls' per mostrar els projectes socials de Cerdanyola

En el marc del 1r Festival Internacional de Cinema Documental de Cerdanyola del Vallès, el 29 de juny s'estrenarà el documental 'L'impuls', que s'endinsa en les iniciatives i projectes socials de Cerdanyola

 

 

 

 

 

En el marc del 1r Festival Internacional de Cinema Documental de Cerdanyola del Vallès, el 29 de juny s'estrenarà el documental 'L'impuls', que s'endinsa en les iniciatives i projectes socials de Cerdanyola. L'estrena de l'obra tindrà lloc a l'Ateneu just després de l'entrega de premis del festival A|VIDEO|REPORTER 2019

 

'L'impuls' és un documental realitzat pels germans Clara i Oriol Pons. En la peça audiovisual es presenten diferents projectes impulsats per persones de Cerdanyola. Un exemple és l'Espai Ruka i les seves creadores, qui són protagonistes del primer trailer de 'L'impuls' que va veure la llum al juliol de 2018. 

 

 

 

 

El documental també s'endinsa en iniciatives de caire esportiu com el club d'escalador de Cerdanyola, el Boulder La Cova, o educatiu, com la Revista Camins impulsada per la Glòria i la Puri amb l'objectiu de vincular tota la comunitat educativa de Cerdanyola. 

 

 

 

 

 

 

En un altre trailer, els creadors del documental han presentat un projecte de ficció com és la websèrie 'Bona pinta', que té lloc al 1916 Irish Pub de la ciutat. 

 

 

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?