Cerdanyola acull el 71è Campionat de Catalunya d'aire lliure

La seu del Club d'Arquers Cerdanyola va ser l'escenari del 71è Campionat de Catalunya d'aire lliure els dies 17 i 18 de juliol

Cerdanyola del Vallès ha acollit el 71è Campionat de Catalunya d'aire lliure i 1r Open Internacional Catalonia 2021 els dies 17 i 18 de juliol. El Club d'Arquers Cerdanyola del Vallès ha estat l'amfitrió de les competicions amb un total de 140 esportistes catalans de la disciplina d'aire lliure, representants de 24 clubs diferents de Catalunya.

La competició es va celebrar a la zona esportiva de Montflorit, on té seu el Club d'Arquers de Cerdanyola. El Campionat de Catalunya ha posat el punt final a la temporada d'aire lliure 2021, proclamant les campiones i campions de la disciplina d'enguany.

Durant el cap de setmana de competició es van aconseguir diversos records. Míriam Monfort, en arc instintiu, Mª Luz Javier en arc nu, i Mª José Delgado en arc Longbow van assolir tres rècords d'Espanya. Monfort superava a 614 punts el rècord d'Espanya d'Instintiu sènior que estava en 558 punts. L'arquera d'arc nu Mª Luz Javier supera la marca d'arc nu sènior a 553 punts. I Mª José Delgado aconsegueix el nou rècord d'arc Longbow sènior amb 549 punts.

Les categories infantils i les divisions tradicionals d'arc instintiu, nu i longbow van competir el dissabte 17 de juliol. I els arcs recorbats i compostos van enfrontar-se a les línies de tir al llarg del torn del diumenge 18 de juliol.

El campionat va comptar amb la presència de l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón i del regidor d'Esports, Oscar Pons. El President de la FCTA, Antoni Mesas, va acompanyar la cita esportiva i va fer l'entrega dels trofeus als guanyadors i guanyadores tant del Campionat de Catalunya com de la Lliga catalana.