El Cerdanyola CH cau batallant a la semifinal de la Copa de la Reina

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha perdut 4-3 contra el HC Palau de Plegamans

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha quedat eliminat de la Copa de la Reina en la semifinal jugada aquest dissabte 12 de juny a La Corunya davant l'Hoquei Club Palau de Plegamans. Les verd-i-blanques han perdut 4-3 en un partit disputat contra les actuals campiones d'Europa.

El partit ha començat igualat al Palacio de los Deportes de Riazor amb un Cerdanyola CH que mirava als ulls a un HC Palau que no ha perdut cap partit aquesta temporada. Aina Florenza, ha obert el marcador al minut 14 amb un xut des de fora de l'àrea. Tres minuts després, Gemma Solé ha transformat un penal en l'empat a 1. Les verd-i-blanques han aguantat l'embranzida del Palau en veure's posades contra les cordes i han continuat creant ocasions i mantenint el duel igualat.

A pocs segons pel final de la primera part, Adriana Gutiérrez ha assistit Joana Xicota per fer el 1-2 i marxar al descans per davant al marcador. A la represa, el partit ha continuat igualat però amb un Cerdanyola amb problemes per acabar les jugades d'atac. La portera verd-i-blanca, Mariona Surós ha aturat un penal del Palau, però no ha pogut amb la falta directa de Florenza, que ha acabat convertint-se en el 2-2. Poc després, l'entrenador del Cerdanyola, Carles Marín, ha vist la targeta blava i les verd-i-blanques han jugat en inferioritat numèrica i han frustrat el xut de falta directa de Berta Busquets.

Encara en inferioritat, han rebut el 3-2 d'Aina Florenza i poques jugades més tard, la mateixa jugadora ha fet el 4-2 de falta directa. El Cerdanyola CH ha acumulat més faltes que el rival en els minuts finals, però ha pogut retallar distàncies amb un gol d'Adriana Gutiérrez. Finalment, la victòria ha estat pel HC Palau, que jugarà diumenge la final de la Copa de la Reina contra CP Manlleu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.