El Cerdanyola CH certifica la classificació per lluitar pel títol de l'Ok Lliga en la segona fase

El Cerdanyola CH és líder del seu grup amb més partits jugats i acumula sis jornades guanyant

El Cerdanyola Club d’Hoquei va guanyar 0-3 al Club Patín Las Rozas en el desplaçament a Madrid de la jornada 10, el dissabte 5 de desembre. Amb aquesta victòria, s’asseguren una plaça entre els quatre primers equips del seu grup per disputar la Fase 2 i lluitar pel títol de l’Ok Lliga.

Les verd-i-blanques va sumar a Madrid la seva sisena victòria consecutiva, el Sarda es classifica matemàticament per disputar la fase 2 amb els millors equips de cada grup. Ara, són líders del Grup A, però amb dos partits jugats més que el segon classificat, el Club Patí Manlleu.

Dai Silva va ser l’encarregada d’obrir el marcador marcant de penal al minut tres, sumant el seu onzè gol aquesta temporada. El partit va seguir igualat amb opcions pels dos conjunts, però no es va decidir fins a la segona meitat.

L’entrada a pista de Noëlie Paredes va ser decisiva. En només quatre minuts, Paredes va signar dos gols que donaven la victòria a l’equip dirigit per Carles Marín. A les acaballes del partit, Giullia Galeassi, del CP Las Rozas, va llençar una falta directa que va anar directa al pal de la porteria de Mariona Surós.