El Cerdanyola Club d'Hoquei, campió de la Copa Generalitat

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei ha vençut per 3-2 a l'Igualada HC en la final de Copa Generalitat

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei és campió de la Copa Generalitat, després de vèncer l’Igualada HC per 3-2 en la final de diumenge 6 de febrer. La competició va reunir els quatre millors equips de Nacional Catalana-Ok Liga Bronce, els dies 5 i 6 de febrer.

Els d’Andi Colaianni s’han proclamat vencedors en el temps de pròrroga arran d’un gol a pilota aturada en el 54’ a càrrec d’Arnau Gangonells. El mateix Gangonells ha transformat els dos altres gols, el primer en el 17’ empatant a 1 el partit, i el segon en el minut 34 de penal.

Els verd-i-blancs es van classificar en la final de Copa Generalitat després de finalitzar líders en solitari del Grup A de la primera fase de la lliga Nacional Catalana-Ok Liga Bronce. El pròxim repte serà disputar la segona fase del grup dels millors de la lliga, amb l’objectiu de classificar-se en el Play off d'ascens a Ok Liga Plata.