El Cerdanyola Club d'Hoquei cau a Vila-Sana en el primer partit oficial

El Cerdanyola CH va perdre en el primer partit de la Hoquei Lliga Catalana

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei va perdre 4-3 a la pista del Club Patí Vila-Sana en el partit d'anada dels quarts de final de l'Hoquei Lliga Catalana, disputat el dissabte 12 de setembre. La tornada es jugarà a porta tancada el dijous 17 a les 21.30 h al pavelló Can Xarau Paco Arpide.

El primer partit oficial de la temporada del Cerdanyola CH es va capgirar en l'últim moment. El CP Vila-Sana (Lleida) es va posar per davant al marcador 2-0 en la primera meitat i abans del descans, Adriana Gutiérrez va retallar distàncies establint el 2-1. Després del descans, Dai Silva va empatar pel Cerdanyola CH, però les lleidatanes van tornar a avançar-se al marcador amb el 3-2.

Silva va tornar a igualar el marcador fent el 3-3 però a deu segons pel final, el CP Vila-Sana va marcar el seu quart gol i va deixar les verd-i-blanques sense temps de remuntada. L'equip dirigit per Carles Marín tornarà a lluitar dijous per aconseguir una plaça a la fase final de l'Hoquei Lliga Catalana que es disputarà els dies 19 i 20 a Palau-Solità i Plegamans.

Després de disputar el torneig organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, el Cerdanyola CH començarà la temporada de l'Ok Liga el pròxim dissabte 26 de setembre a Can Xarau contra el Telecable Gijón.

El CS Noisy le Grand, primer rival a la Copa d'Europa

El dissabte 12 també es va conèixer el resultat del sorteig de la Copa d'Europa i, per tant, qui serà el primer rival del Cerdanyola CH a la competició europea. En la fase preliminar, les verd-i-blanques visitaran la pista del CS Noisy le Grand (França). El partit d'anada es jugarà el 7 de novembre i la tornada el 21 del mateix mes.