El Cerdanyola Club d'Hoquei comença la pretemporada de tots els equips a Can Xarau

El primer equip masculí ha patit les baixes de Xavi Pastó i Àlex Sánchez durant la pretemporada

Els equips sènior i de la base del Cerdanyola Club d'Hoquei van començar els entrenaments de pretemporada el passat dilluns 31 d’agost a les instal·lacions de Can Xarau. El club informa que ha adaptat la seva activitat als protocols de la Federació Catalana de Patinatge davant la pandèmia del coronavirus. 

"L’activitat del club s’ha adaptat a la situació actual amb la seguretat dels esportistes i l’equip tècnic com a prioritat", destaquen des del club cerdanyolenc. Així, algunes de les mesures de prevenció que destaca el Cerdanyola CH són l'ús de mascareta, entrenaments a porta tancada, mesura de la temperatura, distància interpersonal als espais comuns, neteja de mans i material i  no es poden fer servir els vestidors.

 

Dues baixes al primer equip masculí

L’equip que disputa la lliga Nacional Catalana masculina ha patit dues baixes en aquest inici de pretemporada. Xavi Pastó i Àlex Sánchez van comunicar al club la seva voluntat de desvincular-se del Cerdanyola CH i no vestiran la samarreta verd-i-blanca aquesta temporada. Pastó va arribar al club la temporada 2017-2018 i Àlex Sánchez va fer-ho una temporada després.

A l’espera de conèixer el calendari de la competició, l’equip ha començat a entrenar dirigits per Andrés Colaianni, qui enceta la seva primera temporada com a tècnic del primer equip masculí. El conjunt verd-i-blanc està format per Ignasi López, David Martínez, Ot Planes, Mario Núñez, els porters Baptiste Bonneau i Víctor Iranzo, i els jugadors de les categories Júnior i Juvenil que ja entrenen amb el primer equip. Només López, Bonneu i Núñez formaven part del planter de la temporada passada, que el Cerdanyola CH va tancar en la segona posició de la lliga Nacional Catalana.

L'equip de Nacional Catalana entrenant a Can Xarau. FOTO: Cedida

L'equip de Nacional Catalana entrenant a Can Xarau. FOTO: Cedida

 


L'equip d'Ok Lliga jugarà la Lliga Catalana de pretemporada 

L’equip d’Ok Lliga femenina també ha iniciat la pretemporada amb la mirada posada en l’inici de la competició, previst pel 26 de setembre. Abans, però disputaran la Lliga Catalana organizada per la Federació Catalana de Patinatge, on s'enfronten els equips catalans de l'Ok Lliga. El Cerdanyola CH obrirà la competició amb els quarts de final a la pista del CP Vila-Sana el 12 de setembre i jugarà la tornada a Can Xarau el 17 de setembre. Posteriorment es disputarà una final a quatre a Palau Solità i Plemagans els dies 19 i 20 de setembre.

Sota la direcció de Carles Marín, l’equip s’ha posat en marxa format per la capitana Laia Pera, Gemma Solé, Maria Figuerola, Adriana Gutiérrez, Dai Silva, Joana Xicota, Noëlie Paredes i la portera Mariona Surós. Les jugadores de l’equip de Nacional Catalana també entren a la dinàmica d’entrenaments del grup d’Ok Lliga.