El Cerdanyola Club d'Hoquei empata al derbi contra el Sant Cugat

El Cerdanyola CH d'OK Lliga ha emptat a 1 en la 7a jornada de la competició davant del PHC Sant Cugat

El primer equip del Cerdanyola Club d'Hoquei ha sumat un punt més en la setena jornada de l'OK Lliga. Ho fa després d'empatar a 1 al pavelló del PHC Sant Cugat el passat dissabte 11 de desembre. Les de Dani Setién i les santcugatenques van disputar un duel igualat amb alternatives per als dos conjunts, que es va saldar amb un gol d'Andrea Massons en la primera part, i la rèplica de Diana Silva després del descans.

Domini santcugatenc en la 1a part

L'equip local va començar més incisiu de cara a la porteria verda i van dominar en els 10 minuts inicials. El Sant Cugat va comptar diverses ocasions clares ocasions per obrir marcador, mentre que el Cerdanyola cedia terreny però sempre atent al contraatac. Les verd-i-blanques van fer ràpides transicions arribant amb perill en una ocasió que no van poder definir.

En els minuts posteriors, la iniciativa del PHC Sant Cugat va continuar, destacant una bona jugada individual d'Andrea Massons que es va resoldre amb la pilota sota cames de Mariona Surós, en el 6'. Amb l'1-0 i arribant al final de la primera part, l'equip local va cedir terreny i les cerdanyolenques van tenir oportunitats per empatar que finalment no es van consolidar.

Rèplica del Cerdanyola CH

A la represa, el Cerdanyla CH es va fer amb el domini del joc i va atacar amb insistència la porteria de Cristina Elié, que va aturar un llançament de falta directa de Gemma Solé en el 20'. El conjunt visitant va continuar tenint oportunitats per la rèplica, que es van resoldre en el 10' d'aquesta segona part amb un xut ras a càrrec de Diana Silva

Comptant amb l'1-1 en el marcador, el partit va arribar al seu moment més tens i els dos equips van gaudir d'ocasions a favor. Ja en els instants finals, les santcugatenques van tenir dues ocasions de pujar el 2-1, però Mariona Surós va saber defensar la porteria verda. .

En acabar la trobada, Dani Setién va valorar positivament el punt: "Ens hem trobat amb un gran Sant Cugat. Ha estat un partit d'anades i vingudes, molt obert en què podria haver hagut més gols a jutjar per les moltes ocasions. La Mariona Surós ha tingut una gran actuació".

Pròxima trobada

Aquest empat i el punt aconseguit situen al Cerdanyola CH quartes en la classificació de l'OK Lliga, compartint classificació i punts (16) amb el Palau de Plegamans. La pròxima trobada serà dissabte 18 de desembre a les 20.30 h a Can Xarau davant del Girona CH.