El Cerdanyola Club d'Hoquei es queda als quarts de final de la Copa de la Reina

L'HC Palau ha guanya al Cerdanyola CH en els quarts de final de la Copa de la Reina a Lleida

Bon joc sense premi per al Cerdanyola Club d'Hoquei Feníe Energía. El primer equip femení ha perdut 4-2 als quarts de final de la Copa de la Reina davant el Generali Hoquei Club Palau de Plegamans, en el partit disputat aquest dijous al matí a Lleida.

Avançant-se en la primera part

Les verd-i-blanques han començat incòmodes amb un Palau fort i dominant el control del joc. Al minut 8 de partit, l'entrenador del Cerdanyola CH, Andi Colaianni, ha demanat un temps mort que ha reubicat les seves jugadores, que han iniciat els seus millors minuts sobre la pista. Tot i que s'enfrontaven al vigent bicampió d'Europa, l'equip cerdanyolenc ha jugat segur de sí mateix i ha aconseguit posar-se per davant al marcador al minut 11 amb un gol de Maria Figuerola i assistència de Joana Xicota.

Mariona Surós sota els tres pals del Cerdanyola ha sigut clau per mantenir la superioritat al marcador en un partit que continuava equilibrat. Al minut 18, Aina Florenza ha establert l'empat aprofitant un contraatac. A dos minuts per tancar la primera meitat, Xicota ha tornat a ser determinant per assistir Adriana Gutiérrez i avançar-se de nou al marcador. L'alegria de l'1-2 ha durat poc per a les verd-i-blanques, que han vist com el Palau remuntava en dos minuts aprofitant errors defensius i es posava per davant amb un 3-2.

El Palau sentencia

En la segona part, les palauenques han guanyat control del partit defensant bé el resultat a favor seu. Per la seva banda, el Cerdanyola continuava pressionant i creant situacions d'atac. Les porteres han tornat a ser protagonistes en els dos costats de la pista. Laura Vicente ha aturat una falta directa de la jugadora del Cerdanyola CH, Gemma Solé, i Surós ha fet el mateix amb el xut a bola aturada d'Aina Florenza. Aquest encert no ha estat suficient per remuntar el partit perquè la mateixa Florenza ha marcat el 4-2 en el minut 36.

El partit s'ha tancat amb aquest 4-2, fent que el Cerdanyola no passi dels quarts de final de la Copa de la Reina, en la qual competeixen els vuit millors equips de l'Ok Liga. Ara, el primer equip femení verd-i-blanc només té pendent disputar els tres partits de lliga que resten per jugar-se. El Cerdanyola encara té opcions matemàtiques de classificar-se entre els quatre primers i jugar el Play Off de l'Ok Liga, però ha de guanyar tots els seus partits i esperar que el Palau falli.