El Cerdanyola Club d'Hoquei finalitza l'any amb golejada

Les de Dani Setién han vençut al Girona CH per 7-1 en la vuitena jornada d'Ok Lliga, l'última trobada de l'any 2021

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei s'ha endut la victòria per 7-1 en la vuitena jornada d'Ok Lliga, disputada aquest dissabte 18 de desembre a les 20.30 h a Can Xarau. Així, les de Dani Setién es mantenen en la cinquena posició de la classificació havent arribat a l'últim partit de l'any 2021.

El Cerdanyola CH s'ha presentat en aquesta vuitena jornada amb diversos canvis en la plantilla. Adriana Gutiérrez no ha estat convocada per motius personals, i han debutat en Ok Liga dues jugadores de l'equip filial: Carla Castro, qui ha anotat el sisè gol, i la cerdanyolenca Ariadna Carrión. A més, la segona portera, Carla Batlle, ha sigut titular en la primera meitat.

Primera part més equilibrada

La trobada s'ha iniciat amb un domini força altern entre el Cerdanyola CH i el Girona CH, que Maria Figuerola ha trencat en el 4' a partir d'un xut ras que ha trobat porteria. Precisament Figuerola ha protagonitzat més d'una ocasió de perill en els següents minuts, sempre des de la zona del segon pal, col·laborant en el domini de les verd-i-blanques.

En els últims 10 minuts de mitja part, la iniciativa verda s'ha anivellat amb una correlació de contres i de robades de bola a mig camp, sense xuts. La portera Carla Batlle ha tingut un paper clau en els 5 minuts finals de la primera part, aturant un xut a l'escaire i una ocasió d'atacanat contra portera, que ha sabut defensar. El duet Silva i Figuerola ha ocasionat perill en més d'una ocasió en els últims minuts de part.

Golejada verda

A la represa, el Cerdanyola CH ha anotat el 2-0 només entrar a pista, a partir d'una jugada entre Figuerola, Daiana Silvai i Xicota, qui ha rematat des del segon pal. Només iniciar la jugada des de mig camp, Gemma Solé ha robat la bola i ha definit el 3-0, i tot seguit ha pujat el 4-0 al marcador a partir d'una jugada conjunta amb Xicota. Ha estat també Solé qui ha provocat el 5-0 arran d'una jugada individual

El Cerdanyola CH s'ha aprofitat de la còmoda distància per jugar amb més facilitat, i han pres més protagonisme les jugadores de suport. Mariona Surós, que ha substituït a Batlle en aquesta segona part, ha hagut d'intervenir en algunes ocasions de les visitants, i no ha pogut aturar l'únic gol del Girona en el 17'. Però les locals han continuat atentes a les contres, i Carla Castro ha fet la rèplica tot seguit. Finalment, Daiana Silva ha posat la cirereta del 7-1 definint un gol de penal en el 21'.

Valoració del partit i pròxima trobada

El tècnic Dani Setién ha destacat la bona feina de les jugadores del filial i la satisfacció d'acabar l'any amb una victòria que situa l'equip en la part superior de la taula, tot i haver patit en l'inici de la trobada: "El partit ha tingut dues cares. En la primera part no han sortit les coses, també el Girona ha fet una defensa valenta. Però després del descans hem sortit amb una altra actitud i corregint els errors".

La pròxima trobada d'Ok Lliga es disputarà el 19 de gener de 2022 a les 21.45 davant de l'Igualada, en la trobada que correspondrà a la novena jornada. De moment el Cerdanyola CH suma 19 punts a la classificació empatat amb l'HC Palau de Plegamans.