El Cerdanyola Club d’Hoquei goleja 1-9 en la tornada de la lliga Nacional Catalana

El capità del Cerdanyola CH, Ignasi López, va signar 6 dels 9 gols

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d’Hoquei va celebrar un total de nou gols en el seu retorn a la competició davant el CE Noia B, el dissabte 6 de febrer a Calafell. El conjunt de Nacional Catalana va dominar des del primer minut de partit i no va deixar opcions al rival.

La intensitat del partit va ser alta des del principi, però l’equip dirigit per Andi Colaianni va aguantar el ritme durant els 50 minuts. El capità del Cerdanyola CH, Ignasi López, va signar 6 dels 9 gols dels verd-i-blancs. El primer, va arribar des del punt de penal al minut cinc de partit i al descans ja s’imposaven 0-3.

Més info: Ignasi López: "El Cerdanyola Club d'Hoquei es mereix ascendir a l’Ok Plata"

En la segona meitat, el domini dels verd-i-blancs va ser molt més clar. Ignasi López va fer tres gols més, i amb l’ajuda de dos gols d’Arnau Gangonells i un de Joan Gangonells, van signar els nou gols cerdanyolencs. El CE Noia B va fer el seu únic gol del partit als últims minuts.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH es col·loca primer del Grup B amb 6 punts. El pròxim partit serà el dimecres 10 de febrer a la pista del CP Congrés.

L’Ok Liga comença la 2a fase

L’equip d’Ok Liga femenina comença, el divendres 12 a Can Xarau, la segona fase de la competició enfrontant-se al CH Bigues i Riells. Les verd-i-blanques comencen la lluita per accedir al play off d’ascens amb 10 punts acumulats i pendents d’enfrontar-se també al PHC Sant Cugat, el CP Voltregà i el HC Palau de Plegamans.