El Cerdanyola Club d'Hoquei, obligat a guanyar a Sant Sadurní per continuar al Play Off

El primer equip masculí disputa la primera ronda del Play Off d'ascens a Ok Liga Plata

El Cerdanyola Club d'Hoquei necessita remuntar la primera eliminatòria del Play Off d'ascensOk Liga Plata per continuar amb opcions de jugar la semifinal. Els verd-i-blancs van perdre el primer partit a la tanda de faltes directes davant el CE Noia B i el dissabte 21 de maig, a les 19.30 h, juguen la tornada a Sant Sadurní amb el repte de guanyar i forçar el tercer partit.

El passat dissabte 14 de maig, la tanda de faltes directes va condemnar el Cerdanyola CH en el primer partit de la primera ronda del Play Off. L'equip dirigit per Andi Colaianni va avançar-se al marcador amb un gol d'Arnau Gangonells al minut 10. Els verd-i-blancs van portar el ritme del partit però no van materialitzar les nombroses ocasions davant la porteria del CE Noia. A la segona part, els visitants van empatar aprofitant una falta directa a pocs minuts pel final del temps reglamentari.

Amb l'1-1 al marcador, es va jugar una pròrroga de cinc minuts, però no va ser suficient per trencar la igualtat, especialment quan el Cerdanyola CH va estar dos minuts en inferioritat numèrica per una targeta blava a Ignasi López. Així, es va disputar una tanda de faltes directes que els de Sant Sadurní van guanyar 1-3 amb més encert xutant i aturant que els locals tirant i aturant.

El partit del 21 de maig és decisiu per al Cerdanyola CH, que necessita guanyar per forçar un tercer partit que es jugaria el diumenge 22 al Pavelló Municipal Can Xarau.