El Cerdanyola Club d'Hoquei supera amb ple de victòries la doble jornada d'Ok Liga

El Cerdanyola CH va guanyar els dos partits jugats el cap de setmana davant l'HC Mataró i el CP Las Rozas

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei Feníe Energía va guanyar els dos compromisos d'OK Liga que afrontava aquest cap de setmana a Can Xarau. Dissabte van guanyar 2-1 a l'Hoquei Club Mataró i diumenge van emportar-se de nou la victòria 5-4 davant el Club Patín Las Rozas. Així, han sumat els 6 punts en la doble jornada.

Les dues victòries han servit el Cerdanyola CH per refer-se de la derrota davant el Club Patí Manlleu el passat dimarts 8 a Can Xarau. Les osonenques es van imposar 2-6 en el partit ajornat de la 12a jornada. Dimarts començava una setmana exigent per a les cerdanyolenques, que havien de jugar dos partits més el cap de setmana: la jornada 14 i la 16, que s'avançava en el calendari a petició del CP Las Rozas.

Victòries ajustades

En el partit de dissabte 12, l'HC Mataró, penúltim en la classificació, es va avançar al marcador a la primera meitat i les verd-i-blanques van haver de remar per igualar el partit i finaliment remuntar-lo amb dos gols de la capitana Laia Pera. Diumenge, l'escenari va ser similar amb un partit que el Cerdanyola CH semblava tenir controlat, però que el CP Las Rozas va posar en perill amb una embranzida final i inesperada. Adriana Gutiérrez va obrir el marcador en favor del Cerdanyola, però Ana Horche va fer l'empat. Abans del descans, Maria Figuerola va avançar les verd-i-blanques fent el 2-1. En la segona meitat, el Cerdanyola va guanyar domini posant-se 4-1 al marcador, però les madrilenyes es van ficar al partit amb dos gols de Giulia Galeassi. Gemma Solé va fer el cinquè per les locals, que va servir per neutralitzat el quart gol de Las Rozas i assegurar la victòria 5-4.

Amb aquests resultats, el Cerdanyola CH es col·loca cinquè de l'Ok Liga amb 31 punts, quatre menys que el líder, el CP Manlleu, però amb dos partits més jugats. Les verd-i-blanques descansaran el pròxim cap de setmana i reprendran l'Ok Liga el 26 de febrer a la pista de l'HC Palau de Plegamans. Més endavant, al març, es tornaran a trobar amb les de Palau de Plegamans en la fase de grups de lliga europea.