El Cerdanyola Club d'Hoquei suspèn els entrenaments per prevenció davant la Covid-19

Tot i que no hi ha cap positiu vinculat al Cerdanyola CH, el club ha pres la decisió per prevenir contagis

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha anunciat que suspèn les sessions d'entrenaments i tecnificacions previstes per a aquest mes de juliol com a forma de prevenció "davant l'aparició de casos de Covid-19 en l'àmbit de l'hoquei patins al Vallès Occidental". El club cerdanyolenc aclareix que no hi ha cap cas positiu vinculat al Cerdanyola CH.

"Per prevenir possibles contagis i garantir la seguretat dels jugadors i jugadores i de l'equip tècnic, s'ha decidit suspendre l'activitat esportiva fins a nou avís", assenyala el club verd-i-blanc en un comunicat. La mesura també afecta a les tecnificacions que el cerdanyolenc i jugador de la lliga italiana, Marc Coy, estava fent al pavelló de Can Xarau-Paco Arpide.

 

Sense especificar on s'han originat casos de coronavirus dins l'àmbit de l'hoquei patins, el club ha decidit aturar la seva activitat abans que els contagis arribessin als seus integrants. Des del Cerdanyola CH també agraeixen l'esforç de "tothom qui s'ha implicat en mantenir les mesures de seguretat en les activitats del club" i emplacen els esportistes a trobar-se de nou a Can Xarau quan acabi aquesta "aturada preventiva".