El Cerdanyola FC de futbol sala comença la temporada a Segona B contra el FS Pallejà

El partit es pot disputar perquè correspon a una competició estatal

L’equip de Segona B de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club debutarà aquesta temporada contra el FS Pallejà. El partit, que correspon a una competició estatal i per això es pot disputar, es jugarà el dissabte 24 d’octubre al PEM Guiera.

El conjunt dirigit per Pau Machado forma part del Grup 3A de la categoria i s’haurà d’enfrontar a: Cfs Arenys De Munt, Hospitalet Bellsport FS, FS Ripollet, FS Palleja, Sala 5 Martorell FS, ETB Calvia - Palma Futsal, Gasifred Atletico i CE Escola Pia Sabadell. El primer desplaçament el faran a Mallorca el 31 d’octubre per jugar contra el ETB Calvia - Palma Futsal.

Enguany, la competició s’ha organitzat de forma que quan acabi la primera fase, els tres primers classificats dels dos subgrups jugaran per l’ascens a Segona Divisió.

 

 

Continuïtat i tres fitxatges

El Cerdanyola FC ha incorporat tres jugadors al planter del primer equip: el porter Héctor Larios i els ‘alas’ Sergi Amores i Marc Hermosel, qui ja havia jugat al club cerdanyolenc.

Les tres baixes respecte a la temporada passada són Biel Fernández, Víctor Jiménez i Jorge Tendero. Així, continuen a l’equip Pol Carmona (porter), Eric Mesquita, Guille Sánchez, Dani Alonso, Héctor Albadalejo, Albert Muñoz, Álex López, Pedro Serra, Javi García , Antonio Domenech «Toti» i Antonio Cortés Gordillo.