El Cerdanyola Futbol Club s’acomiada de l’ascens directe

El Cerdanyola FC haurà de disputar una altra l'eliminatòria per assolir l'ascens

El Cerdanyola Futbol Club va perdre 2-1 al camp del Vilafranca Futbol Club en la penúltima jornada de la fase d’ascens a Segona B. D’aquesta manera, els verd-i-blancs s’acomiaden de les seves opcions matemàtiques d’ascendir directament i hauran de lluitar per pujar de categoria en les següents eliminatòries.

Malgrat una primera part igualada a Vilafranca, una pena màxima transformada per Àlex Segura al minut 20 va castigar el conjunt vallesà. Després del descans, els locals van eixamplar distàncies al marcador al minut 54. El Cerdanyola FC va buscar la reacció amb diverses ocasions però el gol no va arribar fins al minut 94 amb l’encert d’Alberto.

El pròxim rival dels cerdanyolencs serà el CE Europa, que visitarà el camp de Fontetes en l’última jornada de la fase d’ascens i ja amb els deures fets i l’ascens assegurat. El Cerdanyola FC ja sap que haurà de jugar la següent fase.