El Cerdanyola Futbol Club cau davant d'un Atlético de Madrid contundent

Els de Toni Carrillo perden per 1-4 en la cinquena jornada de Segona B-Segona RFEF

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club no va poder superar l'Atlético de Madrid 'B' diumenge a Fontetes, en la cinquena jornada de Segona RFEF. La visita del filial dels matalassers va omplir la graderia d'aficionats, que van gaudir d'un encontre primer igualat, però al final còmodament decantat pels madrilenys, ara segons classificats en la lliga.

En la primera part el Cerdanyola va protagonitzar diverses arribades i va fer el primer gol de l'encontre, a càrrec de Noel en el minut 34. Just dos minuts després l'Atlético va definir l'empat marxant al descans 1-1. A la represa, els visitants van confirmar la seva superioritat assegurant tres gols més per la victòria, fets per Carlos i Javi Cueto

El resultat situa als de Toni Carrillo al final de la classificació del Grup 5 de la lliga, en la disetena posició amb dos punts.

Pròxima trobada

En la sisena jornada, el Cerdanyola buscarà la seva primera victòria de la temporada davant del CD Estepona Fútbol Sénior, el diumenge 9 d'octubre a les 12.30 a l'estadi Francisco Muñoz Pérez.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.