El Cerdanyola Futbol Club guanya en el debut de Ballabriga

El Cerdanyola FC va guanyar 0-1 al CD Don Benito

El Cerdanyola Futbol Club ha tornat d’Extremadura amb tres punts més a la butxaca. L’equip cerdanyolenc va guanyar 0-1 al camp del CD Don Benito, sumant la seva segona victòria consecutiva a 2a RFEF.

Aquest va ser el primer partit delnou entrenador, Oliver Ballabriga a la banqueta verd-i-blanca. El tècnic arriba procedent del CP Sant Cristóbal de 3a RFEF que va acaronar l’ascens la temporada passada.

Tres punts valuosos

La primera part va ser igualada i amb poques ocasions. Mohamed Chabboura i Pedro Astray van generar perill i els locals també van generar ocasions al tram final de la primera meitat, però el descans va arribar amb l’empat a zero. En la segona part, el gol del Cerdanyola FC no va arribar fins al minut 72, quan Dani Ruiz va rematar una jugada individual dins l’àrea.

Així, tres punts d’or per al Cerdanyola FC, que suma 9 punts i que rebrà el CD Coria a Fontetes, el pròxim diumenge 30 d’octubre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.