El Cerdanyola Futbol Club guanya a l'UE Vilassar de Mar i passa a la semifinal de la fase d'ascens

El Cerdanyola FC jugarà la semifinal per l'ascens al camp del Girona FC

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club va aconseguir imposar-se 3-2 a l'UE Vilassar de Mar en la primera eliminatòria per l'ascens a Segona B. Diumenge 23 a Les Fontetes, es va viure un partit que el club defineix com a històric, i que permet als cerdanyolencs passar de ronda.

L'equip dirigit per Toni Carrillo van saltar al terreny de joc amb intensitat i la voluntat clara d’obrir el marcador, i l’objectiu no tardaria a complir-se. Al minut 6, Javi López rematava de cap al fons de la xarxa un córner servit per Pitu. L'UE Vilassar de Mar buscava reaccionar amb una rematada de Granero que Manu Martín desviava a córner.

A partir d'aleshores, el matx va entrar en una fase amb nombrosos serveis de cantonada dels dos equips però que no generaven perill. Uri Escabrós també buscava el gol amb una canonada llunyana que sortia per sobre del travesser. I va ser novament el conjunt verd qui va trobar porteria amb un xut col·locat de Pablo Servetti, que aprofitava una assistència de Javi López des de banda dreta. Amb el 2-0 es va arribar al descans.

A la represa, l'UE Vilassar de Mar va fet quatre substitucions. Tot i això, els cerdanyolencs van arribar més a porteria rival. Primer amb una jugada individual de Pinto que finalitzava amb un xut fregant el pal, i poc després, Pitu picava una falta directa a la frontal de l’àrea que obligava a intervenir a Roman, el porter de l'UE Vilassar de Mar. Tot seguit, però, Edu va retallar distàncies aprofitant un refús dins l'àrea del Cerdanyola FC.

Al minut 69, el Vilassar de Mar transformava un penal en l'empat 2-2. Però quan més pressionaven els homes d’Alberto Aybar, Pitu va transformar un penal provocat per Nils Puchades en el 3-2. Els de Toni Carrillo van seguir insistint a la porteria rival i van aconseguir l'ansiada victòria. La setmana vinent, el Cerdanyola FC jugarà la semifinal de la fase d’ascens a Segona Divisió RFEF al camp del Girona FC