El Cerdanyola Futbol Club rasca un punt a casa davant del CD Coria (0-0)

Els d'Oliver Ballabriga empaten a 0 en la 9a jornada de Segona B-Segona RFEF

Després de dues victòries consecutives, el primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club ha salvat un punt aquest diumenge 30 d'octubre a Fontetes davant del CD Coria en un encontre igualat fins al final. El resultat 0-0 en la novena jornada situa de manera provisional als d'Oliver Ballabriga en la 14a posició de Segona B-Segona RFEF amb 9 punts, a l'espera del resultat de dos partits més en la jornada.

Sobrades ocasions en la primera part

El partit ha estat batallat des del primer segon destacant continuades ocasions de perill per part dels dos equips. Només en els dos primers minuts, Noel Carbonell ha tingut la primera perillosa rematant de cap una pilota que el porter Toni Varea ha aturat, i poc després, Pedro Astray ha enviat una canonada des de fora de l'àrea també directa a les mans de Varea. El Cerdanyola s'ha apropat de totes les maneres possibles, tot i que el gol s'ha resistit.

Per la seva part, el porter cerdanyolenc Sergio Fernández també ha hagut d'actuar, especialment en el minut 31 arran d'un xut des de l'interior de l'àrea. Han estat minuts d'igualtat màxima. L'1-0 ha estat molt a prop en el 42' arran d'un xut des de la frontal d'Óscar González -'Gonpi'-, que ha fregat el pal.

Un penal decisiu fallat

A la represa ha continuat la mateixa dinàmica de joc equilibrat, tot i que en els primers minuts la pilota s'ha mogut més per l'àrea dels d'Extremadura. En el minut 58, 'Gonpi' ha centrat des de la banda dreta una pilota refusada pels defenses. Els visitants no han actuat amb massa precisió, deixant més marge a un Cerdanyola a qui se li ha resistit el gol. La defensa verda també ha estat alerta especialment en el 64', quan Dani Martí ha desviat amb el cap un xut d'ocasió clara.

Dani Martí del Cerdanyola Futbol Club en un partit de Segona B-Segona RFEF. FOTO: Nora MO

A partir del minut 25 de la segona part el Coria ha estat més present obligant els locals a provocar alguna falta en defensa per evitar el gol. En el minut 75, Pedro Astray ha provocat una contra recuperant la pilota en un atac dels rivals i ha fet una passada de qualitat a Kuku, però aquest no ha pogut avançar perquè li han provocat falta. L'ocasió més clara pels d'Oliver Ballabriga ha arribat en el minut 81, quan Max Marcet ha picat un penal bloquejat per una mà providencial de Varea. En els últims minuts de l'encontre la porteria verda ha perillat en més d'una ocasió, però finalment el marcador s'ha quedat en 0.