El Cerdanyola Futbol Club tira d'èpica i es planta a la final per l'ascens a Segona RFEF

El Cerdanyola FC s'efrontarà a l'UE Sant Andreu en la final del play-off d'ascens

El Cerdanyola Futbol Club segueix fent història aquesta temporada classificant-se per jugar la final del play-off d'ascens a Segona RFEF. Els verd-i-blancs van remuntar diumenge amb 10 jugadors al camp del Girona FC B emportant-se la victòria 2-3. La final la jugaran contra l'UE Sant Andreu a Les Fontetes.

L'equip dirigit per Toni Carrillo van sortir al camp creant perill davant un Girona FC B que també pressionava en els minuts inicials. Va ser el verd-i-blanc Javi López qui va obrir el marcador posant el Cerdanyola FC per davant 0-1. Els cerdanyolencs van controlar les embranzides dels gironins i van aguantar l'avantatge fins al descans.

A la represa, el Cerdanyola FC va sumar ocasions i va defensar amb força per evitar l'empat del Girona FC B. Al minut 72, però, els gironins van empatar amb un gol d'Adri. El temps reglamentari es va exhaurir amb l'empat 1-1 al marcador, forçant la pròrroga al camp de Riudarenes.

El Girona B va començar amb força la pròrroga i al minut 94, Adri va tornar a marcar per posar per davant el seu equip. El porter verd-i-blanc, Manu Martín, va protegir els tres pals del Cerdanyola FC davant un Girona insistent. Els de Carrillo van rebre un nou gerro d'aigua freda quan al minut 104, Nil Puchades va veure la segona targeta groga i es quedaven amb 10 jugadors sobre el camp.

Els cerdanyolencs van tirar d'èpica i en els últims minuts de la pròrroga van aconseguir remuntar el resultat en contra i plantar-se en la final. Al minut 115, Pablo Servetti establia l'empat 2-2 i al 118, Uri Escabrós va convertir una assistència de Elhadji Bandeh en el 3-2 que feia saltar la banqueta i l'afició que acompanyada el conjunt cerdanyolenc a Girona.

Després d'aquesta victòria els espera una nova fita històrica: la final davant l'UE Sant Andreu el cap de setmana del 5 i 6 de juny a Les Fontetes. Qui guanyi el duel, serà equip de la Segona RFEF, antiga Segona B que pren un nou nom amb una reestructuració del sistema de lligues de la RFEF. Així, la Segona RFEF correspondria a la quarta divisió estatal, per darrere de la 1a Divisió, 2a Divisió i la Primera RFEF.