El Club Handbol Cerdanyola comença amb bon peu la fase de permanència

El primer equip femení del CH Cerdanyola ha iniciat la fase de permanència a Primera Catalana

El Club Handbol Cerdanyola de Primera Catalana femenina va guanyar 24-33 al B.M. Pau Casals, el diumenge 13 de març, en la primera jornada de la fase de permanència. Després d'acabar amb bona nota i evolució la fase regular, l'equip dirigit per Edu Gómez comencen amb bon peu la aquesta part de la competició.

Endollades des del principi

El B.M. Pau Casals i el CH Cerdanyola s'enfrontaven en el partit corresponent a la jornada 1 de la fase de permanència. Ja des dels primers compassos, les visitants van sortir més endollades i es posaven als primers 12 minuts del matx amb un avantatge de 5 gols a favor. Aquesta diferència es va mantenir fins al descans, gràcies a una defensa sòlida i a accions eficients movent la pilota d'extrem a extrem a l'atac.

A la represa, la tònica va continuar sent la mateixa, les verdes i blanques eren superiors, i aprofitaven les mateixes fortaleses que havien utilitzat a la primera mitja hora de partit. D'aquesta manera, el marcador va continuar pujant tot i que les locals també trobaven amb freqüència el gol. Tanmateix, les cerdanyolenques van ser superiors en el global de l'encontre i així ho van demostrar, en acabar de sentenciar el matx a les acaballes de la segona part il·lustrant el més 9 definitiu a l'electrònic.

Pròxim partit a Guiera

Primera jornada positiva pel Sènior Femení que torna a guanyar després de caure contra un dels rivals més potents de la lliga com ho és el Sarrià de Ter a Guiera dissabte passat. Amb el nou esquema de competició, les cerdanyolenques ocupen la quarta posició en la classificació per romandre a la categoria amb 13 punts acumulats. La segona jornada de la fase de permanència la jugaran al PEM Guiera el pròxim 20 de març a les 20 h davant l'Handbol Santpedor