Les competicions de judo es reprenen amb bones sensacions del Gym Vallès

Els dos representants del Gym Vallès van acabar cinquens de les seves categories

El relaxament de les restriccions per la COVID-19 ha permès que es reprenguin les competicions de judo, que van començar de nou el passat 27 de març amb el Campionat Estatal Júnior Selecció Campionat d'Espanya. Dos judokes del Gym Vallès de Cerdanyola del Vallès hi van participar.

Després de més d'un any amb la competició aturada, Badia del Vallès va acollir la represa del calendari esportiu del judo català. La competició va ser puntuable per a la definició de l'equip català que al juny participarà en la Fase Final del Campionat d'Espanya sub-21.

Pol Fernández, en la categoria de -90kg, i Roger Gallofré, en la categoria de -66kg, van representar el club cerdanyolenc Gym Vallès. Tots dos van aconseguir un cinquè lloc en les seves respectives categories. "Amb una participació en la qual van anar de menys a més en el seu rendiment i recuperant així les bones sensacions a la competició", asseguren des de Gym Vallès.