Derrota ajustada del Cerdanyola Futbol Club davant del SD Formentera (2-3)

El primer equip masculí del Cerdanyola FC cau en la trentena jornada de Segona B-Segona RFEF davant dels cinquens de la classificació

Els de Toni Carrillo han perdut pels pèls aquest diumenge 17 d'abril a Fontetes davant del SD Formentera, en el partit de la 30a jornada de Segona B-Segona RFEF. Quan falten quatre jornades per finalitzar la lliga, aquest resultat de 2-3 situa al Cerdanyola FC en la desena posició amb 39 punts.

Primera part equilibrada

Ambdós equips han començat la trobada molt igualats, amb atacs contundents per part dels locals i dels visitants. Uns minuts després, el Formentera ha agafat la davantera i ha pres el control del joc, amb continuades jugades de perill com la canonada de Julen Ekiza que ha aturat Becerra amb qualitat. Poc després, Kilian ha centrat des de banda esquerra una pilota que ningú ha rematat. Després de diversos minuts de joc igualat, ha estat l'equip visitant qui ha obert el marcador en el minut 33 amb una rematada de Javi Sánchez.

La reacció del Cerdanyola ha estat contundent amb un xut de Juan Carlos que ha estavellat al travesser arran d'un córner servit per Pitu. Tot i que s'han apropat, l'empat no ha arribat pels verd-i-blancs que han marxat al descans amb un 0-1.

Prop de la remuntada (2a part)

A la represa, la dinàmica de joc ha continuat com fins aleshores, amb recurrents jugades d'atac perilloses. Finalment, ha estat Javi Sánchez del Formentera que ha transformat en el minut 51 amb una canonada des de la banda per l'escaire imparable per Becerra. Poc després, ene l minut 56, els de Toni Carrillo s'han beneficiat d'una pena màxima a Servetti que ha transformat Pitu. Amb l'1-2, els cerdanyolencs s'apropaven a l'empat prenent el domini del joc durant uns minuts. Entre el minut 60 i 65, Elhadji Pitu han protagonitzat un parell d'ocasions de gol contundents, obligant el porter visitant a actuar.

A mesura que avançava el marcador, el domini s'ha equilibrat, però el Cerdanyola ha demostrat tornar a estar molt ficat en el partit. Servetti Elhadji han protagonitzat una jugada conjunta de perill en el minut 66, en què el primer ha centrat al segon, però el porter ha sortit a buscar-la impedint el remat. Finalment, ha arribat l'empat en el minut 77, quan Aliaga ha encertat un rebuig. Quan més a prop de la remuntada estaven els locals, Alberto Gorriz dels visitants ha rematat amb el cap en el minut 85 aconseguint el gol de la victòria.

Pròxima trobada

El Cerdanyola Futbol Club buscarà la victòria en la jornada 31 al camp del Terrassa FC el pròxim diumenge 24 d'abril, a les 18 h.