El Cerdanyola CH guanya amb contundència al PHC Sant Cugat a l’OK Lliga Femenina

El Cerdanyola Club Hoquei goleja el Patí Hoquei Club Sant Cugat per 1 a 6 a la cuarta jornada de l'OK Lliga Femenina, les de Beto Borregan encara no han guanyat cap partit en aquest inici de lliga

El el Cerdanyola Club Hoquei ha guanyat de forma clara contra el Patí Hoquei Club Sant Cugat per 1 gol a 6. Les jugadores del Cerdanyola han imposat el seu joc en tot moment i han estat més contundents i efectives de cara a porteria. Tot i l'amplia golejada, el resultat al descans era només de 0-1 i era un partit igualat, però a la segona part el Cerdanyola ha sentenciat el partit amb 3 gols en 3 minuts que suposaven el 0-4. Després el Sant Cugat ha seguit competint però al final s'ha arribat amb el resultat d'1 a 6.

A la primera part, Cerdanyola ha sortit millor que el Sant Cugat a la pista i ha començat a tenir la possessió de la pilota. El domini inicial del Cerdanyola ha servit perquè als 9 minuts de partit s'obrís la llauna a favor de les visitants. Després del gol del Cerdanyola, el Sant Cugat ha intentat buscar la porteria rival, però les de Beto Borregan han estat imprecises i les visitants han fet un bon plantejament defensiu, tot i que qui tenia el poder del partit era el Cerdanyola i el Sant Cugat intentava sortir al contraatac. La primera part ha estat intensa i igualada, però al descans s'ha arribat amb el Cerdanyola per davant amb un gol de Daiana Silva.

El Cerdanyola ha sentenciat a la segona part

Ha estat a la segona part, quan les verdes han decantat el marcador a favor seu de forma clara. Les de Beto Borregan, no han sortit concentrades i en tres minuts el Cerdanyola ha anotat 4 gols, dos amb només 40 segons de diferència a càrrec de Laia Pera i Joana Xicota. Les visitants només han necessitat 6 minuts per deixar sentenciat el partit. Al final, les vermell-i-negres han intentat reduir distàncies. Ho han pogut aconseguir amb un gol de penal de Maria Tamburini, però les visitants han pogut posar el 1 a 6 final. Gemma Solé ha marcat els dos últims gols, un d'ells de falta directa.

Així, el Cerdanyola ha guanyat tres partits i ha perdut un i es col·loca segon amb 9 punts per darrere el Telecable HC Gijón.