El Cerdanyola CH incorpora l'experiència d'Eloi Gaspar

El Cerdanyola Club d'Hoquei tanca el planter de l'equip de la lliga Nacional Catalana

 

 

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha confirmat l'últim fitxatge per a l'equip de Nacional Catalana: Eloi Gaspar. Després de fitxar la joventut de Dídac Llobet, el club verd-i-blanc aposta per l'experiència d'un jugador que va ser campió del món amb la selecció espanyola l'any 2001.

Eloi Gaspar, de 45 anys, arriba al Cerdanyola CH procedent del Seccions Deportives Espanyol, on ha jugat les últimes dues temporades a Primera Catalana. Des del club cerdanyolenc destaquen que Gaspar s'incorpora per aportar experiència a l'equip. El currículum d'Eloi Gaspar avala aquesta experiència. Va iniciar la seva carrera debutant al primer equip del Futbol Club Barcelona l'any 1992. Després va passar per equips com el CP Vic, equip amb qui va guanyar una Copa del Rei l'any 1999, el CP Alcobendas, el Lleida Llista Blava, el Cerdanyola CH o el PHC Sant Cugat, entre altres. Quant als títols, en el palmarés d'Eloi Gaspar destaquen un Campionat del Món i una Copa d'Europa amb la selecció espanyola els anys 2001 i 2000, respectivament. 

 

Amb la incorporació de Gaspar i la baixa confirmada de l'argentí Juan Cerezo, el Cerdanyola CH dona per tancat el planter de l'equip que disputarà la lliga Nacional Catalana. L'entrenador del conjunt verd-i-blanc, Albert Zanón planteja la temporada amb un vestidor format pels dos porters, Baptiste Bonneau i Marcos Cabrera, i sis jugadors de pista: Noel Rio, Xavi Pastó, Ignasi López, Àlex Sànchez, Eloi Gaspar i Dídac Llobet. Alhora, deixarà dues posicions lliures per als jugadors del segons equip del club. Com a baixes, el club ja havia anunciat que Martí Moreno i Pere López no seguiran al primer equip.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?